MILYEN TERMÉKEKET ÁRULUNK?


A T.R.I.S. márka kizárólag ruházati kapszulakollekciókat gyárt, mert minden tervezés mögött fontos szerepet játszik a környezettudatosság. Olyan hölgyeknek tervezünk, akik nem csupán egy ruhadarabot keresnek, hanem élményt is, ami ünnepli az Ő egyediségüket. Szerintünk nincs két egyforma gyémánt. Éppen ezért olyan lehetőséget kínálunk nektek, ahol személyre tudjátok szabni a megvásárolt terméket, valamint különleges alkalmi, akár hétköznapi ruhákat is tervezünk.
MENNYI IDŐBE TELIK A KISZÁLLÍTÁS?


Bizonyára tudjátok, hogy a ruhák gyártása során rendkívül sok textilhulladék keletkezik. A fenntarthatóság és a minőség fontos számunkra, ahogy a divat is: ezért döntöttünk úgy, hogy csak annyi ruhát termelünk, amennyit megvásároltok tőlünk, ezzel is minimalizálva a hulladékot.

Továbbá, minden termékünk kézzel készül, így a rendelés feldolgozásától számítva 14 nap alatt érkezik meg a csomagod.
HOGYAN TUDOK RENDELNI?


Weboldalunkon felveheted velünk a kapcsolatot email-ben j.griga@icloud.com, továbbá a SHOP oldalon a termékre kattintva a Kapcsolat részhez érve tudsz rendelni. Valamint, írhatsz nekünk üzenetet Facebook és Instagram oldalunkon is.
MILYEN MÉRETBEN ELÉRHETŐEK A TERMÉKEK?


A következő méretek rendelhetőek: XS, S, M, L, XL
HOVA SZÁLLÍTUNK?


Magyarországon belül bárhova plusz a postaköltség, amennyiben Budapesti címre történik a szállítás, a postaköltséget nem számoljuk fel.

Továbbá, ha a vásárlás meghaladja a 30 000 HUF értékét, a szállítás szintén ingyenes.
MILYEN FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK VANNAK?


Rendelkezésedre áll a rendelésedet személyesen átvenni, amiről emailben értesítünk.

Valamint, rendelésedet átvételkor készpénzben fizeted. Az összeget a futárszolgálat munkatársának tudod kifizetni.

Továbbá utalással tudsz fizetni, amelyről az információkat szintén emailben kapod meg.
ELÁLLÁSI JOG?


Rendelésedtől 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz. Az elállási időszak a rendelésben szereplő utolsó áru(k) kézhezvételétől kezdődik. A legegyszerűbben úgy élhetsz az elállási jogoddal, hogy kitöltöd a csomagodhoz mellékelt visszaküldési űrlapot, és visszaküldöd nekünk a csomagot a visszaküldési címke használatával, amelyet rendelkezésedre bocsátottunk. Ennek módját a csomagodban található kézbesítési értesítőn megtalálod. Az elállási határidő betartása miatt ugyanakkor fontos, hogy még az elállási időszak lejárta előtt tudasd velünk elállási szándékodat.

Visszatérítünk minden tőled érkezett kifizetést, beleértve a normál kiszállítási díjunkat indokolatlan késedelem nélkül, de semmiképpen sem később, mint 14 nappal azt követően, hogy az elállási szándékodról értesültünk. Csak az olyan értékcsökkenésért vagy felelős, amely az áru nem megfelelő kezeléséből adódott, nem pedig az áru természetének, jellemzőinek vagy működésének megállapításához szükséges kezelésből.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by The rest is secret. Proudly created with Wix.com