GYIK

MILYEN TERMÉKEKET ÁRULUNK?

A T.R.I.S. márka kizárólag ruházati kapszulakollekciókat gyárt, mert minden tervezés mögött fontos szerepet játszik a környezettudatosság. Olyan hölgyeknek tervezünk, akik nem csupán egy ruhadarabot keresnek, hanem élményt is, ami ünnepli az Ő egyediségüket.

Szerintünk nincs két egyforma gyémánt. Éppen ezért olyan lehetőséget kínálunk nektek, ahol személyre tudjátok szabni a megvásárolt terméket, valamint különleges alkalmi, akár hétköznapi ruhákat is tervezünk.

MENNYI IDŐBE TELIK A KISZÁLLÍTÁS? 

Bizonyára tudjátok, hogy a ruhák gyártása során rendkívül sok textilhulladék keletkezik. A fenntarthatóság és a minőség fontos számunkra, ahogy a divat is: ezért döntöttünk úgy, hogy csak annyi ruhát termelünk, amennyit megvásároltok tőlünk, ezzel is minimalizálva a hulladékot.

Továbbá, minden termékünk kézzel készül, így a rendelés feldolgozásától számítva 14 nap alatt érkezik meg a csomagod.

MILYEN MÉRETBEN ELÉRHETŐEK A TERMÉKEK?

A következő méretek rendelhetőek: XS, S, M, L, XL, egyes termékek kizárólag S, M, L méretben kaphatóak. 

(egyedi személyre szabott méreteket is készítünk, amennyiben e-mailben értesítesz minket szándékodról, még a vásárlás előtt) 

HOVA SZÁLLÍTUNK?

Magyarországon belül bárhova plusz a postaköltség (2000 FT), amennyiben a vásárlás meghaladja a 30 000 HUF értékét, a szállítás szintén ingyenes. 

Az EU-n belül külföldre is szállítunk 5900 FT postaköltséggel, amennyiben a vásárlás meghaladja a 60 000 HUF értékét, a szállítás szintén ingyenes. 

MILYEN FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK VANNAK? 

a, Rendelésedet átvételkor készpénzben. Az összeget a futárszolgálat munkatársának tudod kifizetni.  

b, Továbbá utalással is tudsz fizetni, a Checkout résznél. A közleményben a nevedet és rendelésszámodat kell feltüntetned. 

c, Lehetőséged van PayPal-on keresztül is fizetni.