Visszáru

VISSZÁRU: 

CSERE ÉS VISSZAKÜLDÉS: 

Amennyiben a megérkezett terméknek nem megfelelő a méretezése, abban az esetben a csomagod tartalmaz egy előre kinyomtatott visszaküldési nyomtatványt a címmel ellátva, ahova a terméket visszaküldheted. Ennek postaköltségét a márka nem fedezi. 

a, Csere

Amennyiben a terméket kiszeretnéd cserélni egy másik méretre, vagy egy teljesen más termékre (egyező árkategóriában), abban az esetben a csomagot az alábbi címre küldd vissza: 1046. Bp., Wesselényi utca 16., erre 15 naptári nap áll rendelkezésedre. Kérjük, hogy a terméket hordatlan, mosatlan állapotban és címkével ellátva küldd vissza, valamint mellékeld a visszaküldési nyomtatványt kitöltve. Ennek a postaköltségét a márka nem fedezi. 

b, Hibástermék

Hibástermék esetén, azaz a termékhiba nem viseléskor következett be 15 naptári nap lejárta előtt, a mellékelt visszaküldési nyomtatvánnyal küldd vissza. A terméknek hordatlan, mosatlan állapotban és címkével ellátva kell megérkeznie. Ennek postaköltségét a márka fedezi. 

c, Személyre szabás

Amennyiben a termék bő, vagy hosszú, abban az esetben személyre szabjuk neked, de ehhez személyesen kell eljönnöd a termékkel Budapesti varrodánkba egy időpont egyeztetést megelőzően. 

A napok számlálása a termék kézbesítésének dátumával kezdődik.

ELÁLLÁSI JOG

Az elállási jogról a weboldalunkon olvashatsz részletesebben a lábjegyzet részben, az elállási jog alatt www.therestissecret.com